Liftonderhoud

Goed liftonderhoud is geen overbodige luxe. Daarmee verlengt u de levensduur van uw liftinstallatie. Dat kan u aanzienlijke kosten besparen.

Liftonderhoud bij nieuwe liften

Voor liften gelden - terecht - strenge veiligheidseisen. Personenliften bijvoorbeeld, moeten eens per 18 maanden gekeurd worden, volgens het Warenwetbesluit. Goed liftonderhoud zorgt ervoor dat uw liftinstallatie zonder problemen en extra kosten wordt goedgekeurd. Door periodiek liftonderhoud te laten uitvoeren, verlengt u de levensduur van uw nieuwe lift aanzienlijk.

Liftonderhoud bij oudere liften

Veelgehoorde klachten bij liftonderhoud van oudere liften:

  • steeds meer storingen
  • voldoet niet meer aan de veiligheidseisen
  • beweegt niet meer zo comfortabel
  • ziet er gewoon niet meer zo goed uit.

Het is lang niet altijd noodzakelijk om een compleet nieuwe liftinstallatie aan te schaffen. Goed liftonderhoud is bijzonder belangrijk, en mocht er toch meer nodig zijn, dan is een vakkundig aangepakte modernisering vaak een goede optie.

Liftonderhoud op maat

HaLo Technical Service biedt de kennis en het vakmanschap voor gedegen liftonderhoud, maar ook voor modernisering en plaatsing van nieuwe liftinstallaties. Op basis van een inventarisatie vooraf bepalen wij welk service-niveau bij uw bedrijf past. U betaalt voor wat u nodig heeft, en niet voor allerlei extra’s.

Meer weten? Wij vertellen u graag over alle mogelijkheden met betrekking tot liftonderhoud. Stuur een e-mail of laat een terugbelverzoek achter.

Meer informatie

Offerte aanvragen

Vraag hier snel en op eenvoudige wijze vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Contact

Afspraak maken Belverzoek achterlaten HaLo Technical Service
Piet Heinstraat 2
7461 EZ Rijssen

E-mail: [email protected]
Kvk-nr: 08166418

Informatie over

Service lift Liftinstallatie Lifttechniek Liftonderhoud Lift montage